Ministarstvo: Jedna ponuda za savjetnika za privatizaciju HPB-a

Bez autora
Aug 21 2012

U prostorijama Ministarstva financija održano je javno otvaranje ponuda u otvorenom postupku javne nabave za usluge savjetnika za privatizaciju Hrvatske poštanske banke. Do krajnjeg roka za dostavu ponuda koji je istekao danas u 12 sati primljena je jedna ponuda u skladu s uvjetima i zahtjevima iz dokumentacije za nadmetanje. Ponudu je predala zajednica ponuditelja koju čine KPMG Croatia d.o.o. iz Zagreba, KPMG Advisory Ltd. iz Budimpešte i Šavorić&Partneri, odvjetničko društvo d.o.o. iz Zagreba. Osim toga, do isteka roka za dostavu ponuda u Ministarstvu financija primljena je još jedna ponuda koja nije otvorena jer nije bila dostavljena u skladu sa zahtjevima iz dokumentacije za nadmetanje, odnosno na vanjskom omotu u kojem je dostavljena ponuda nisu bile navedene oznake izgleda propisanog dokumentacijom za nadmetanje.

Ministarstvo: Jedna ponuda za savjetnika za privatizaciju HPB-aU prostorijama Ministarstva financija održano je javno otvaranje ponuda u otvorenom postupku javne nabave za usluge savjetnika za privatizaciju Hrvatske poštanske banke, objavilo je ministarstvo na svojim internetskim stranicama.

Do krajnjeg roka za dostavu ponuda koji je istekao danas u 12 sati primljena je jedna ponuda u skladu s uvjetima i zahtjevima iz dokumentacije za nadmetanje. Ponudu je predala zajednica ponuditelja koju čine KPMG Croatia d.o.o. iz Zagreba, KPMG Advisory Ltd. iz Budimpešte i Šavorić&Partneri, odvjetničko društvo d.o.o. iz Zagreba.

Osim toga, do isteka roka za dostavu ponuda u Ministarstvu financija primljena je još jedna ponuda koja nije otvorena jer nije bila dostavljena u skladu sa zahtjevima iz dokumentacije za nadmetanje, odnosno na vanjskom omotu u kojem je dostavljena ponuda nisu bile navedene oznake izgleda propisanog dokumentacijom za nadmetanje.

Nakon pregleda i ocjena primljene ponude Ministarstvo financija najkasnije u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda donijet će odluku o odabiru ili odluku o poništenju, istaknuli su iz ministarstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik